Creveți cu pastă de avocado și castraveți
Nu știu cine a spus și dacă nu a spus, o spunem noi, că masa fără aperitiv nu este masă. Gurile rele spun că rolul aperitivelor este să te facă să nu mănânci mult la felurile principale. Și da. Adevărul este că rețeta de creveți cu avocado te poate face să nu mai vrei să mănânci deloc felurile principale.
20.12.2019
Timp estimat de citire:
1 minut, 12 secundePentru prepararea ei aveți nevoie de un castravete, câțiva creveți decorticați, un avocado, maoineză, ulei de măsline, usturoi, pătrunjel, sare, piper boia și unt. Pentru pasta de avocado aveți nevoie de un blender în care să puneți fructul de avocado, usturoiul, pătrunjelul tocat, zeama de lămâie și puțină maioneză. Condimentați și mixați compoziția. Castravetele îl tăiați în felii de grosime medie, pe care le încărcați cu pastă de avocado. Într-un bol puneți creveții pe care îi stropiți cu ulei de măsline, sare, piper, boia și usturoi pisat. După ce îi amestecați bine îi puneți la tigaie și îi inăbușiți în unt. Aveți grijă că pe foc să nu îi țineți foarte mult. Dacă exagerați vor căpăta o textură gumată. Scoateți creveții și așezați-i peste pasta de avocado. Se recomandă consumul lor cât încă sunt calzi.
Creveți cu pastă de avocado și castraveți
20.12.2019