Alina Eremia: „Dieta daneza a dat rezultate pentru mine”
Printre atatea vedete si dive autohtone, care mai de care mai pretioase si mai sclipitoare, fetele din LaLa Band sunt ca o gura de aer proaspat. Alina Eremia este personaj principal in „Pariu cu viata”, serialul care ruleaza la Pro TV, dar si membru al celei mai succes trupe de tineri din Romania. O adolescenta frumoasa, tonica si foarte talentata, cu un zambet fabulos. Si sincera, modesta si cu mult bun simt. Ne pare bine sa te cunoastem, Alina!
30.04.2012
Timp estimat de citire:
4 minute, 3 secundeSlab sau Gras: Alina, ce inseamna pentru tine fenomenul „Pariu cu viata”, implicit LaLa Band?
Alina Eremia: Chiar a fost un fenomen in viata mea, a adus multe schimbari bune, mi s-a oferit sansa pe care o asteptam si am posibilitatea s-o fructific si sa am rezultatele dorite.
SG: Cum te-a schimbat celebritatea? Cum te simti cand stii ca ai zeci de mii de fani?
AE: Nu m-am schimbat, intr-adevar este magulitor cand vezi admiratia din ochii oamenilor, insa acest lucru nu face altceva decat sa ma determine sa ma autodepasesc.
SG: Cum se imparte scoala cu filmarile? Mai ai timp si pentru tine?
AE: Incerc sa le impac , recunosc ca nu e usor, dar cum nu sunt delasatoare de felul meu, ma ambitionez sa ma descurc cat de bine pot.
SG: Cum te relaxezi dupa o zi grea pe platou?
AE: Dupa o zi de filmari, tot ce visez este o baie calda si un somn dulce.
SG: Ce iti place sa faci in timpul liber? Care sunt pasiunile tale?
AE: Pe langa pasiunile care deja s-au materializat, mi-am descoperit una noua, condusul. Mai am putin timp pana cand voi intra in posesia carnetului si mi-am spus, ca de cate ori o sa vreau sa ma relaxez, ma urc la volan!
SG: Esti adolescenta. }i-ai facut vreodata probleme legate de greutate?
AE: Da, tocmai pentru ca sunt adolescenta. Noi, fetele, intotdeauna gasim defecte fizice, vrem sa fim mai slabe, mai bine facute, asta nu inseamna ca nu ne simtim bine in pielea noastra.
SG: Ai tinut dieta? Daca da, care?
AE: Am tinut mai multe diete, dar cea care a dat roade cel mai bine este cea daneza. Eu consider ca cea mai buna dieta este cea personalizata, in functie de metabolismul fiecaruia.
SG: Arati foarte bine, faci sport?
AE: Fac sport de cate ori am timp liber, insa reusesc sa ma mentin datorita orelor intense de dans cu Vika.
SG: Stim cu totii ca dansezi foarte bine. Ai facut cursuri?
AE: Multumesc. In copilarie am luat cateva lectii de dans modern, si cum dansul se numara printre pasiunile mele, am crescut dansand.
SG: Sunt mii de fete din Romania care te considera un model si care vor sa arate ca tine. Ce le sfatuiesti?
AE: Motto-ul meu este: „Fii original!”. Le sfatuiesc sa lase ceea ce este in interior sa iasa la suprafata, pentru ca fiecare are ceva de aratat.
SG: Esti pofticioasa sau mananci ca sa traiesti?
AE: Sunt pofticioasa, mai ales cand vine vorba de dulciuri (din pacate)!
SG: Care este mancarea ta preferata?
AE: Mancarea mea preferata este puiul cu salata.
SG: Dar desertul?
AE: Moules au chocolat.
SG: Pizza sau ciorba cu multe legume?
AE: Pizza, dar incerc sa mananc cat mai rar.
SG: Inghetata de vanilie sau ciocolata?
AE: Inghetata de ciocolata.
SG: Iti place sa calatoresti si sa experimentezi preparate locale? De ce loc iti aduci aminte cu placere?
AE: Ador sa calatoresc, sa incerc mancaruri pregatite altfel.
SG: Cu asa program incarcat la filmari, cum arata programul tau culinar zilnic?
AE: Incerc sa mananc cat mai sanatos, cat mai organizat, sa respect toate mesele, Insa sunt momente cand programul nu-mi permite.
SG: Ai incercat vreodata sa gatesti? Te pricepi? Care e felul de mancare cu care te lauzi?
AE: Cel mai bine imi ies prajiturile, cum ar fi prajitura de mere si clatitele.
SG: Dar frumusetea ta are o reteta?
AE: Reteta mea este energia pozitiva si optimismul, pentru ca ceea ce ai in interior se reflecta si la exterior.
SG: Un gand bun pentru cititorii Slau sau Gras.
AE: Savurati fiecare moment ca pe o reteta reusita.
„Va recomand prajitura de visine. Aveti nevoie de 6 oua, 200 g. zahar, 200 g. faina, 100 ml. ulei, 50 ml. apa, 2 plicuri zahar vanilat, 1 kg. visine, sare, 1 plic praf de copt stins in otet. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul si se adauga zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca cu apa, uleiul, sarea, zaharul vanilat si se toarna peste albusuri impreuna cu faina.
Se pune totul intr-o tava unsa cu ulei, peste care se pun visinile fara samburi si date prin faina. Se da tava la foc potrivit, circa 30 minute. Se serveste prajitura cu frisca.”
Interviu: Vanessa Stefan
Geanina Ilieș: “Îmi place foarte mult ciocolata, dar nu înseamnă că o mănânc zilnic”
25.02.2020