Branza feta la cuptor sau feta Saganaki
Branza feta la cuptor sau feta Saganaki cum mai este cunoscuta, este un aperitiv grecesc foarte popular. Pentru prepararea lui aveti nevoie doar de cateva ingrediente si de maximum 20 de minute de munca. Pentru feta Saganaki va trebuie branza feta, cateva rosii cherry, ceapa, oregano, ardei gras si iute, piper si, nu in ultimul rand, ulei de masline.
01.03.2019
Timp estimat de citire:
0 minute, 51 secundePentru a reduce din timpul de preparare este bine sa preincalziti cuptorul. Adica, in momentul in care va apucati de taiat rosiile, ceapa si ardeii, dati si drumul la cuptor.
In functie de preferinte, puteti alege sa maruntiti branza feta, sa o taiati cubulete sau chiar sa o lasati intreaga. Nu uitati ca fiind vorba despre o reteta la cuptor, trebuie sa folositi neaparat vase ceramice corespunzatoare.
Acest aperitiv delicios poate fi consumat cu paine prajita, cu bruschete sau cu lipie cu usturoi.
Pentru o digestie usoara este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul: https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.
Creveți cu pastă de avocado și castraveți
20.12.2019