Chipsuri de vanata facute in casa
Chipsul este o felie subtire de cartof, prajita in ulei incins pana cand devine crocanta. Cele mai intalnite chipsuri din comert sunt cele cu sare, urmate de cele cu branza, ceapa si smantana, paprika sau arome exotice. Chipsurile sunt populare in special in randul tinerilor, multi dintre acestia nestiind faptul ca o punga de chipsuri mancata zilnic este echivalentul consumului de cinci litri de ulei de gatit pe an.
Daca suntem dependenti de chipsuri este bine sa stim ca le putem face si acasa, printr-un procedeu simplu, natural si cel mai important, folosind doar ingrediente sanatoase.
23.04.2019
Timp estimat de citire:
1 minut, 6 secundeAstazi va propunem o reteta de chipsuri din vinete. Pentru prepararea lor aveti nevoie doar de cateva ingrediente si de 50 de minute din timpul dumneavoastra.
Avantajul acestui tip de chipsuri este ca sunt sanatoase, deoarece nu se prajesc in ulei incins si nici nu contin arome sau coloranti sintetici.
Urmariti cu atentie reteta video si nu uitati sa tamponati feliile de vanata cu un servetel uscat, la 10 minute de la sarare.
Chipsurile de vanata merg cel mai bine cu sos salsa dar, daca nu aveti in casa, le puteti consuma fara probleme si cu ketchup.
Pentru o digestie buna este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul: https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.
Creveți cu pastă de avocado și castraveți
20.12.2019