Costi Ionita: “Practic yoga in fiecare zi”
Costi Ionita este deje un veteran in showbizul autohton si de ceva vreme a devenit foarte cunoscut si peste hotare. A lansat pe piata cativa artisti de top, a colaborat si colaboreaza cu nume grele din industria muzicala internationala si piesele compuse de el, devin peste noapte hituri. Pe scurt, este un profesionist. Cum se descurca insa in bucatarie si ce mananca Dr. Costi? Haideti sa descoperim in randurile urmatoare!
13.08.2012
Timp estimat de citire:
1 minut, 45 secundeSlab sau Gras: Stim ca te-ai plimbat in toate colturile lumii. Unde ai gasit cea mai interesanta mancare?
Costi Ionita: Da, am avut aceasta sansa de a vizita multe locuri din intreaga lume. Eu fiind vegetarian, am incercat doar mancaruri fara carne. In India am gustat mancaruri foarte interesante (dar foarte condimentate), dar si in Hawaii, unde sunt acum.
Slab sau Gras: Care este mancarea pe care o preferi cel mai mult?
Costi Ionita: Mananc foarte multe salate datorita faptului ca sunt vegetarian, dar imi place foarte mult sa mananc pizza.
Slab sau Gras: Stii sa gatesti? Cat timp petreci in bucatarie?
Costi Ionita: Stiu sa gatesc, dar nu petrec timp in bucatarie, din cauza faptului ca nu am timp mai deloc, si nu pentru ca nu as sti sau nu as vrea. Deocamdata mama gateste pentru mine.
Slab sau Gras: Te feresti de mancarurile grase, prajeli sau alimente pline de E-uri?
Costi Ionita: Absolut. Am adoptat un mod de viata sanatos si ca atare am renuntat la a mai manca carne, prajeli, mancaruri grase si mai ales din cele cu E-uri. Incerc sa mananc cat pot de natural.
Slab sau Gras: Cat de des faci sport? Ce sport?
Costi Ionita: Practic yoga in fiecare zi.
Slab sau Gras: Care este mancarea/alimentul de care nu te-ai putea atinge vreodata?
Costi Ionita: Carnea 🙂
Slab sau Gras: Ce nu-ti lipseste niciodata din frigider?
Costi Ionita: Legumele, branza, fructele.
Slab sau Gras: In ce consta micul tau dejun?
Costi Ionita: Micul dejun de obicei consta in cateva felii de branza, salata de rosii, placinta de
casa cu spanac si ceai. Dar difera de la o zi la alta.
Interviu: Vali Morarescu
Geanina Ilieș: “Îmi place foarte mult ciocolata, dar nu înseamnă că o mănânc zilnic”
25.02.2020