Dieta Prințesei Diana a fost dezvăluită. Care este alimentul pe care nu îl mânca niciodată
Regretata Prințesă Diana fost și încă este o persoană apreciată și iubită de publicul larg. Aceasta a câștigat respectul oamenilor de pretutindeni prin bunătatea și implicarea ei față de popoarele lumii, atât în perioada sa în sânul familiei regale, cât și după divorțul de Prințul Charles. Prințesa Diana a fost întotdeauna o prezență greu de trecut cu vederea prin prisma frumuseții sale și a corpului fără cusur.
07.04.2023
Timp estimat de citire:
3 minute, 0 secundeCum reușea Prințesa Diana să se mențină în formă
Moartea tragică a „Prințesei Inimilor” a luat prin suprindere pe toată lumea, însă nici acum Diana nu a fost uitată. Prințesa de Wales a fost o prezență mereu chic și totodată cu un trup de invidiat. Multă lume s-a întrebat cum reușea acest lucru, mai ales că a trecut prin două sarcini. Bucătarul ei personal, Darren McGrady a dezvăluit câteva dintre secretele prințesei.
În momentul în care acesta a ajuns să lucreze pentru Prințesa Diana se pare că prințesa trecuse printr-o perioadă mai grea. Ea fusese diagnosticată cu bulimie, o afecțiune psihică, asociată cu apariția tulburărilor de alimentație. Persoanele bulimice trăiesc cu frica de a nu se îngrășa și sunt foarte preocupate de aspectul fizic, în special de greutate. Această tulburare este caracterizată prin consumul compulsiv și excesiv, care mai apoi se transformă într-un stres de a elimina, în moduri nesănătoase, alimentele consumate.
Prințesa Diana a reușit să se vindece de această afecțiune și să își organizeze viața și dieta într-un mod cât mai sănătos. Conform surselor, mergea zilnic la sală și adesea practica diverse sporturi pentru a-și menține silueta, dar și dieta juca un rol foarte important.
Ce alimente nu consuma Prințesa de Wales niciodată
Prințesa Diana a decis să elimine din alimentație carnea de vită și de porc. Doar la ocazii speciale mai consuma carne de miel, dar acest lucru se întâmpla foarte rar. În schimb, Prințesa Diana consuma carne de pui, pește și dieta sa era în mare parte vegetariană. De asemenea, le-a interzis bucătarilor ei să folosească pentru mâncarea sa sosuri bogate în grăsimi sau smântână.
Deși nu mânca niciodată carne roșie și grăsimi, prințesa nu refuza din când în când ceva dulce. Desertul era uneori plăcerea ei nevinovată. Mereu cerea câte o porție mică din desertul ei preferat, budincă din pâine și unt, rețetă tradițională britanică.
Ce mânca Prințesa la fiecare masă a zilei
Prințesa Diana a declarat într-un interviu din 1989 că își începe de cele mai multe ori ziua cu un grapefruit, musli și o bucată de pâine prăjită, dar are și alte opțiuni. Bucătarul acesteia a declarat că la micul dejun acesta prefera și ouă Suzette. Ouăle Suzette sunt alcătuite din cartofi copți scobiți în interior, umpluți cu spanac fiert, ou și brânză, acoperiți cu sos olandez.
Masa de prânz era alcătuită din ardei umpluți cu dovlecel, ciuperci, orez și usturoi, acoperiți cu parmezan, mozzarella și sos afumat de roșii și ardei. Cina de cele mai multe ori era compusă din niște carne fiartă de pui sau pește. O sursă a dezvăluit că Lady D mai prefera să mănânce și ciorbă de sfeclă după o rețetă sovietică.
Foto: Hepta
Regina Rania a Iordaniei atrage toate privirile. Este într-o formă de invidiat la 53 de ani
27.10.2023
Cum se menține în formă Elizabeth Debicki, sosia Prințesei Diana ce o interpretează în serialul „The Crown”. Asemănarea dintre cele două este izbitoare!
23.10.2023
Ce mănâncă într-o zi David Beckham. Documentarul despre viața sa este locul 1 în tendințe de când s-a lansat
20.10.2023