Flavia Mihasan: „Trebuie sa devenim cea mai buna versiune a noastra”
O vedem la emisiunea „Neatza cu Razvan si Dani”, este asistenta-trasnet a celor doi prezentatori, danseaza impecabil, arata fantastic si are un simt al umorului foarte dezvoltat. Este vorba, bineinteles, de Flavia Mihasan, „vecina” care starneste invidie in randul femeilor si admiratie in ochii barbatilor. Care sa-i fie secretele frumusetii? Va invitam sa le descoperiti in interviul exclusiv pe care focoasa blonda ni l-a acordat!
25.10.2016
Timp estimat de citire:
3 minute, 20 secundeSlab sau Gras: Ai o silueta de invidiat. Cat la suta este genetic si cat la suta este munca?
Flavia Mihasan: Multumesc! Nu stiu cat la suta este genetic, pentru ca dansez de la varsta de 10 ani. De atunci si pana acum n-am luat niciodata vreo pauza, asadar, ma gandesc ca silueta mea se datoreaza, in cea mai mare parte, muncii, efortului fizic depus constant.
Ai tinut vreodata o cura de slabire? Daca da, in ce a constat?
Am tinut o data o dieta. Eram adolescenta si ma pregateam pentru un examen la balet clasic. De la scoala, ni s-a spus tuturor ca trebuie sa slabim, pentru ca suntem grase, asa ca am tinut cea mai in voga cura de slabire din acea perioada, si anume cea cu ciorba de varza. Da, timp de 2 saptamani, zilnic, trebuia sa mananc numai ciorba de varza. Imi amintesc ca nu am reusit sa urmez cura mai mult de o saptamana, timp in care am slabit vreo 2-3 kg. Dupa aceea, am pus pe mine 4 kg. Nu cred in curele de slabire, cred ca trebuie sa mananci curat si cu bun-simt.
Cum arata meniul tau intr-o zi aglomerata?
Meniul meu nu este intotdeauna un bun exemplu. Noroc cu micul dejun pregatit de Vladut de la „Neatza”. De multe ori ii spun ca datorita lui am energie pentru toata ziua. Asadar, la micul dejun mananc un ou ochi, cateva felii de rosii, cateva felii de branza si o felie de paine prajita. La pranz, de obicei paste, iar seara − un ceai verde sau un fruct. Incerc sa nu mananc dupa ora 18.00. Metabolismului meu ii prieste aceasta decizie, asa ca nu vreau sa ma abat de la ea.
Iti place sa gatesti? Care este reteta ta preferata?
Din cauza faptului ca „alerg” toata ziua, nu am timp sa gatesc atat cat as vrea, dar cand o fac, imi place foarte mult. Eu nu mananc carne de vreo noua ani, asa ca felurile de mancare pe care le gatesc sunt vegetariene. Gatesc cu placere paste cu tot felul de sosuri, legume si diverse salate.
Care este slabiciunea ta culinara? Care sunt alimentele „interzise” pe care nu ti le poti refuza?
Imi place ciocolata. Imi place chiar foarte mult, as putea sa mananc 300 g de ciocolata lejer, fara sa iau vreo pauza, dar incerc sa ma rezum la o jumatate de tableta de ciocolata, din cand in cand.
Exista si alimente pe care le-ai eliminat definitiv din meniu?
Da, exista. Cum spuneam, nu mai mananc carne si am exclus cartofii prajiti din alimentatie de ani de zile. Nu mananc fast-food, nu beau bauturi racoritoare si, in general, aleg sa nu mananc prajeli.
Ce gasim in frigiderul tau in acest moment?
In acest moment, la mine in frigider gasiti iaurturi, legume, branzeturi si mult sos de rosii.
Daca ti s-ar cere sa te ingrasi pentru un anume proiect, cum ai reactiona?
M-am gandit chiar zilele trecute la asta. Probabil ca, daca proiectul ar avea o miza importanta, as face-o. Sper ca totusi sa nu fie cazul.
Daca ar trebui sa alegi 3 lucruri esentiale pentru frumusetea si silueta unei femei, care ar fi acelea?
Sportul, un tratament facial pe saptamana si masajul.
Te rugam, un sfat pentru cititoarele Slab sau Gras.
Poate parea un cliseu, dar eu cred ca trebuie sa incercam sa devenim cea mai buna versiune a noastra. Cred ca meritam sa avem grija de noi si sa ne respectam atat sufletul, cat si mintea si corpul.
Text: Madalina Manole
Credit foto: Adrian Manolache; Diana Oros
Geanina Ilieș: “Îmi place foarte mult ciocolata, dar nu înseamnă că o mănânc zilnic”
25.02.2020