vedete
Geta Voinea nu mananca dulciuri
Geta Voinea gateste de obicei foarte bine si foarte repede. Am fost la ea acasa sa vedem daca intr-adevar asa este. Asteptarile ni s-au confirmat.
27.10.2010
Timp estimat de citire:
0 minute, 38 secundeEste nevoie de orez, alune, piept de pui si ceapa. Se caleste putin ceapa (uscata sau verde), ca sa arate bine. Se caleste un pic orezul. Pieptul se taie cubulete si se prajeste. Se amesteca orezul cu alunele si se pun mirodenii. Merge cu salata verde cu multa lamiie. Ca bautura, vin alb sec pentru ca mincarea e destul de grea. “Imi mai plac si sardinele cu ceapa, morcov, otet, ulei, peste marinat si afumat, combinate amindoua si cu masline. Ceapa taiata cubulete, masline, foi de dafin, ienibahar. Dupa ce se amesteca, se lasa la marinat pina a doua zi”.
Ana Nicolescu
Geanina Ilieș: “Îmi place foarte mult ciocolata, dar nu înseamnă că o mănânc zilnic”
Pe Geanina Ilieș o știm de la pupitrul știrilor sau din competiția din „Ferma - un nou..
25.02.2020