Lipidele sau grasimile din alimente au un rol energetic important, dar si un rol fundamental in compozitia membranei celulare, a nucleului celulei si ..
Exista foarte putine domenii in care toata lumea este super specializata si unul dintre ele este cel al dietelor de slabit. Informatia aparuta in medi..
Cu totii ne confruntam cu ele mai devreme sau mai tarziu, dar care sunt cauzele, cum sa le prevenim? Cum sa ne tratam? Traim o viata in ritm alert, n..
Lantul frigului semnifica mentinerea alimentelor la temperaturi scazute, fapt ce permite conservarea calitatilor nutritionale si organoleptice si past..
Aditivii alimentari sunt parte a multora dintre produsele alimentare pe care noi le consumam in fiecare zi. Ei le ajuta sa nu se deterioreze foarte re..
Etichetele produselor alimentare nu au doar rol decorativ, ele trebuie sa contina informatii exacte. Daca acestea sunt incorecte, consecintele ar pute..
Auzim la tot pasul ca prajirea alimentelor este cel mai nociv mod de a gati, indiferent de tipul mancarii. In “Slab sau Gras” vom vorbi de..
Bauturile racoritoare sunt printre produsele al caror consum a crescut la un nivel urias in secolul XX. Traditionalele limonade, siropurile, sifonul a..