Mirela Zeta: “Am tinut un regim disociat si a dat rezultate”
Doar o femeie incredibil de talentata, de inteligenta si frumoasa s-ar putea metamorfoza in zeci de personaje. Te face sa razi, te binedispune, te cucereste de la primul cadru. Vorbim de Mirela Zeta, actrita de la „Mondenii”. in interviul de mai jos, te invit sa o descoperi pe Mirela, asa cum e ea. Ce ii place sa manance, ce desert prefera, care sunt activitatile ei favorite. Pentru ca rolul de a fi tu insuti e cel mai complex si cel mai captivant!
03.11.2010
Timp estimat de citire:
3 minute, 41 secunde
Slab sau Gras: A trebuit vreodata sa slabesti? Ai tinut o dieta care a dat rezultate? Daca da, o poti impartasi cititorilor Slab sau Gras?
Mirela Zeta: Da. Am tinut un regim disociat. O zi carne, o zi legume, o zi fructe si o zi branzeturi. A dat rezultate foarte bune.
SG: Role, bicicleta sau sala de forta?
MZ: Role si bicicleta, dar merg si la sala.
SG: Picnic la munte sau masa la un restaurant select?
MZ: Picnic la munte.
SG: Care e sportul pe care il practici cu pasiune?
MZ: Mi-as dori sa aprofundez scrima.
SG: Cine ti-a pregatit cel mai delicios mic-dejun si in ce a constat?
MZ: Cel mai bun mic dejun a fost pregatit de un bucatar in Paris. A fost cea mai buna omleta din lume.
SG: Un film cu iubitul, o petrecere in pijamale cu fetele sau un meci pe stadion cu amicii?
MZ: O petrecere in pijamale, cu siguranta.
SG: {tii sa gatesti? Care este specialitatea ta?
MZ: {tiu sa gatesc. Nu sunt maestra, dar supravietuiesc daca raman singura in bucatarie. Specialitatea mea este piept de rata cu sos de rodii si prune uscate.
SG: Ce fel de mancare iti aminteste de copilarie?
MZ: Galuste cu prune, placinta cu branza si ostropelul de pui.
SG: Care este desertul de care nu te saturi niciodata?
MZ: Eclerul cu cafea. Cred ca nu am sa refuz niciodata o prajitura atat de buna.
SG: Care e felul de mancare pe care l-ai gustat dar nu ai mai repeta experienta?
MZ: Nu imi place anasonul in mancare. Deci, orice tip de mancare cu anason e exclusa.
SG: O tara exotica. Meniu imposibil de descifrat. Te incumeti sa comanzi?
MZ: Cer ajutorul bucatarului sau ma informez inainte sa plec in calatorie. Caut pe net unde se mananca cel mai bine!
SG: Ciocolata sau vanilie?
MZ: Vanilie.
SG: Melodia perfecta pentru o cina romantica in doi…
MZ: Keith Jarrett sau Nina Simone pot sa incununeze o seara romantica.
SG: Indiscretie maxima: in momentul asta, ce alimente ai pe raftul de sus al frigiderului?
MZ.: Jambon, capere, pesto si branza gorgonzola.
SG: Pantofi cu toc sau tenisi?
MZ.: Tenisi sau pantofi cu toc. Depinde unde trebuie sa fac primul drum de dimineata. Daca plec la filmare, tenisi cu siguranta.
SG: Cacao cu lapte, ceai sau cafea?
MZ: Cafea, cafea, de trei ori cafea.
SG: Cu ce vedeta internationala ti-ar placea sa iesi la masa?
MZ: Mi-ar placea sa stau de vorba cu Peter O’Toole in timp ce mancam intr-o braserie.
SG: Sarmale sau sushi?
MZ: Grea alegere. Avand in vedere reteta secreta de sarmale a mamei mele, cred ca sushi-ul pierde startul.
SG: Limuzina, Suv, ATV sau motocicleta?
MZ: Motocicleta.
SG: Obisnuiesti sa mergi la sala de fitness? Care sunt exercitiile preferate?
MZ: Merg la sala rar, dar cand ajung imi place doar sa alerg pe banda.
SG: Ceafa de porc la gratar sau piept de pui?
MZ: Piept de pui bine gatit.
SG: Cum reusesti sa iti mentii tonusul si atitudinea optimista de care dai dovada in fiecare episod Mondenii?
MZ: Nu fac ceva in mod special. Am si zile cand nu prea vad dimineata cu ochi buni. Cand se intampla sa lucrezi cu colegi cu care ai impartit ani de scoala, automat vine si energia buna de care ai nevoie atunci cand muncesti in echipa.
SG: Care rol din Mondenii iti este cel mai drag?
MZ: Imi sunt dragi toate rolurile pe care le interpretez, pentru ca depun aceeasi cantitate de munca si nu pot alege doar unul dintre „copiii” mei.
SG: Un gand bun pentru fanii tai, cititorii Slab sau Gras!
MZ: Sa ne urmareasca din 27 septembrie la Prima TV, pentru ca la noi, la „Mondenii”, se rade cu tot sufletul si poate asa o sa li se mai usureze traiul. Sa fie sanatosi si voinici! ~i pup!
Interviu: Vanessa Stefan
Foto: Prima TV
Geanina Ilieș: “Îmi place foarte mult ciocolata, dar nu înseamnă că o mănânc zilnic”
25.02.2020