O reteta delicioasa si dietetica de la Iuliana Marciuc
Talentata si mereu apreciata de public, Iuliana Marciuc este una dintre cele mai iubite prezentatoare, avand o cariera impresionanta in televiziune. Pasionata de arta culinara, a fost de acord sa ne impartaseasca una dintre retetele preferate, pe care a inclus-o si in meniul restaurantului ei, Dov Cafe (www.dovcafe.ro).
19.04.2012
Timp estimat de citire:
1 minut, 0 secunde“Dupa iarna asta urata am inceput sa ma pregatesc de… tricouri cu manecuta scurta. Asta inseamna brate lucrate si abdomen plat. Deci multe ore la sala de aerobic si multa grija la meniul zilnic. Supa pe care o propun este si foarte usor de preparat, si cu putine calorii. De foarte multe ori este singurul preparat pentru masa mea de pranz, fiind satioasa”, afirma Iuliana Marciuc.
Supa de mazare (4 portii)
– 500 g mazare uscata
– o ceapa mare uscata
– 3 catei usturoi
– 3 morcovi
– 2 codite telina
– 2 litri supa pui
– 100 g unt
– o lingurita smantana
– patrunjel
– crutoane
Ceapa, usturoiul, morcovii si telina se trag prin unt. Se adauga supa de pui si se fierbe aprox. 30 min. Cand este gata se da prin blander. Se pune in castroane si se adauga smantana (obligatoriu light) si patrunjelul. Se serveste cu crutoane.
Stefan Stan
Geanina Ilieș: “Îmi place foarte mult ciocolata, dar nu înseamnă că o mănânc zilnic”
25.02.2020