Omleta picanta invelita in tortilla
Tortilla este un aliment specific bucatariei mexicane, dar care se consuma in intreaga America Latina. Are o forma circulara si poate fi preparata atat din porumb, cat si din faina de grau.
26.03.2019
Timp estimat de citire:
0 minute, 57 secundePopulatia indigena din zona Mexicului consuma tortilla in loc de paine inca din anul 1500 inainte de Hristos.
In filmuletul de mai jos va propunem o reteta de omleta picanta, pe care in loc sa o consumam cu paine, o rulam in tortilla. In afara de gust, avantajul acestei retete este ca, fiind rulata, compozitia isi mentine temperatura pentru o perioada mai lunga si este mult mai usor de consumat.
Spre deosebire de lipia orientala, tortilla nu este la fel de rigida, rularea ei putand fi facuta fara a fi incalzita in prealabil la flacara. Sa nu uitam de faptul ca tortilla nu este doar gustoasa, ci si mult mai prietenoasa cu kilogramele. O portie contine doar 90 se calorii si este mult mai sanatoasa decat painea alba.
Pentru o digestie buna este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul: https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.
Creveți cu pastă de avocado și castraveți
20.12.2019