Puterea Alimentelor

Articole alese pentru tine

Legumele primaverii
Legumele primaverii
Micul dejun sub lupa
Micul dejun sub lupa
Sucul din sfecla rosie creste rezistenta mushilor
Sucul din sfecla rosie creste rezistenta mushilor

Un studiu recent, realizat de cercetatorii din cadrul Universitatii Exeter, Marea Britanie, a demonstrat ca sucul din sfecla rosie face muschii mai pu..

Delicii de primavara: loboda, urzici, stevie, spanac!
Delicii de primavara: loboda, urzici, stevie, spanac!

De cand asteptam sa vina primavara! Scapam de caciuli si haine groase, de intretineri cu multe zerouri si temperaturi scazute. si, pe langa toate aste..

Dieta cu ciocolata
Ciocolata, aliat al sanatatii cardiovasculare

Un studiu publicat chiar de Sfantul Valentin ne-a adus vesti bune: consumul de ciocolata ar fi asociat cu un risc mai scazut de accidente vasculare ce..

Berea te slabeste!
Berea te slabeste!

Daca cineva v-ar sfatui sa beti un pahar de bere dupa o zi incarcata, ca sa va refaceti fortele, ati crede ca sunteti victima unei glume nesarate. Nu ..

Oul
Oul

Oul este alimentul cel mai comun, folosit in bucatarie ca atare, cat si ca auxiliar, in special la sosuri si prajituri. Oul se poate servi in peste 60..

Alimentele afrodisiace dau savoare… pasiunii
Alimentele afrodisiace dau savoare… pasiunii

Cuvantul „afrodisiac” provine de la numele zeitei dragostei la greci, Afrodita. Initial, afrodisiacele au fost percepute ca fiind un remediu pentru di..