Puterea Alimentelor

Articole alese pentru tine

Fructele exotice, jubilatia papilelor gustative
Fructele exotice, jubilatia papilelor gustative
Painea noastra… cea de toate zilele?
Painea noastra… cea de toate zilele?
Ciresele si capsunile
Ciresele si capsunile

Deosebite prin savoarea lor, dar si prin elementele nutritive pe care le contin, ciresele si capsunile sunt specifice inceputului de vara, sunt cele c..

Micul dejun sub lupa
Micul dejun sub lupa

La birou, timpul nu ne permite sa mancam asa cum ar trebui si ne multumim cu un sandvis sau gustari reci. Dar sa vedem cum putem reusi sa strecuram in..

Sucul din sfecla rosie creste rezistenta mushilor
Sucul din sfecla rosie creste rezistenta mushilor

Un studiu recent, realizat de cercetatorii din cadrul Universitatii Exeter, Marea Britanie, a demonstrat ca sucul din sfecla rosie face muschii mai pu..

Delicii de primavara: loboda, urzici, stevie, spanac!
Delicii de primavara: loboda, urzici, stevie, spanac!

De cand asteptam sa vina primavara! Scapam de caciuli si haine groase, de intretineri cu multe zerouri si temperaturi scazute. si, pe langa toate aste..

Dieta cu ciocolata
Ciocolata, aliat al sanatatii cardiovasculare

Un studiu publicat chiar de Sfantul Valentin ne-a adus vesti bune: consumul de ciocolata ar fi asociat cu un risc mai scazut de accidente vasculare ce..

Berea te slabeste!
Berea te slabeste!

Daca cineva v-ar sfatui sa beti un pahar de bere dupa o zi incarcata, ca sa va refaceti fortele, ati crede ca sunteti victima unei glume nesarate. Nu ..

Oul
Oul

Oul este alimentul cel mai comun, folosit in bucatarie ca atare, cat si ca auxiliar, in special la sosuri si prajituri. Oul se poate servi in peste 60..

Alimentele afrodisiace dau savoare… pasiunii
Alimentele afrodisiace dau savoare… pasiunii

Cuvantul „afrodisiac” provine de la numele zeitei dragostei la greci, Afrodita. Initial, afrodisiacele au fost percepute ca fiind un remediu pentru di..