Deosebite prin savoarea lor, dar si prin elementele nutritive pe care le contin, ciresele si capsunile sunt specifice inceputului de vara, sunt cele c..
La birou, timpul nu ne permite sa mancam asa cum ar trebui si ne multumim cu un sandvis sau gustari reci. Dar sa vedem cum putem reusi sa strecuram in..
Un studiu recent, realizat de cercetatorii din cadrul Universitatii Exeter, Marea Britanie, a demonstrat ca sucul din sfecla rosie face muschii mai pu..
De cand asteptam sa vina primavara! Scapam de caciuli si haine groase, de intretineri cu multe zerouri si temperaturi scazute. si, pe langa toate aste..
Un studiu publicat chiar de Sfantul Valentin ne-a adus vesti bune: consumul de ciocolata ar fi asociat cu un risc mai scazut de accidente vasculare ce..
Daca cineva v-ar sfatui sa beti un pahar de bere dupa o zi incarcata, ca sa va refaceti fortele, ati crede ca sunteti victima unei glume nesarate. Nu ..
Oul este alimentul cel mai comun, folosit in bucatarie ca atare, cat si ca auxiliar, in special la sosuri si prajituri. Oul se poate servi in peste 60..
Cuvantul „afrodisiac” provine de la numele zeitei dragostei la greci, Afrodita. Initial, afrodisiacele au fost percepute ca fiind un remediu pentru di..