Regim de slabire pentru doua saptamani
Ca sa urmati regimul de slabire de doua saptamani este bine sa va faceti proviziile din timp. Nu e indicat sa va uitati la televizor in timp ce mancati. Vederea stimuleaza secretiile gastrice si secretiile glandelor salivare dand senzatia de foame chiar si imediat dupa masa.
20.09.2013
Timp estimat de citire:
3 minute, 1 secundaDaca activitatea zilnica va solicita foarte mult, suplimentati cantitatea de alimente cu 20 – 30 % pentru a putea face fata efortului. Nu beti apa imediat dupa masa ca sa aveti senzatia ca v-ati saturat. Apa va incetini procesul digestiv dar va provoca efecte neplacute cum ar fi durerile de stomac ce vor apare dupa un timp. Cantitatile de hrana le puteti servi dupa cum aveti orarul zilnic. Totusi masa principala va fi servita pana in ora 18.
Meniu pentru prima saptamana a dietei de slabire
Luni: Un grapefrut; 150 g peste proaspat fiert si condimentat dupa gust; 250 g fasole verde fiarta, fara ulei prajit; 5 g de unt; 30 g cascaval din lapte de vaca; 200 g salata de fructe fara zahar; 20 g paine integrala.
Marti: Un bol de paste fainoase cu bucati mici de carne de pui fiarta, fara sos din comert; 125 g de muschi de vaca la gratar; 250 g de tocana din rosii si dovlecei fiarta cu ulei de masline; 5 g de unt; 100 g de branza alba de vaci; un fruct de sezon; 20 g paine completa.
Miercuri: 50 g de salata de castraveti cu piper si otet; 150 g carne de pui fripta; 250 g de piure de morcovi; 5 g de unt; 20 g de branza topita; un mar; 20 g de paine completa.
Joi: 6-7 ridichi de luna; 100 g de friptura de vitel; 250 g de varza fiarta; 10 g de svaiter; doua fructe de sezon; 20 g de paine completa.
Vineri: 50 g de morcovi fierti; 125 g de peste fiert si condimentat dupa gust; 100 g de compot de pere; 30 g de branza; 250 g de legume fierte; 20 g de paine completa.
Sambata: 50 g de salata de rosii facuta cu doua linguri ulei de foarea-soarelui; 150 g de friptura de vaca; 250 g de telina fiarta; un iaurt de 200 g; un fruct de sezon; 40 g de paine completa.
Duminica: Un grapefrut; 150 g de friptura de pui; 250 g de legume fierte; 5 g de unt; 20 g de branza topita; o banana; 20 g de paine completa.
Meniu pentru a doua saptamana a dietei de slabire
Luni: 50 g de varza rosie fiarta; 5 g de ulei de floarea – soarelui; 150 g de peste fript; 250 g de fasole verde fiarta; 10 g de unt; 100 g de compot de mere; 20 g de paine completa;
Marti: 50 g de ciuperci fierte facute salata cu 5 g de ulei de floarea- soarelui si putin otet; doua oua moi; 250 g de spanac fiert; 100 g de branza alba; 30 g de cascaval din lapte de vaca; 20 g paine completa.
Miercuri: 50 g de salata de rosii; 125 g de pui fript; 200 g de telina fiarta; doua fructe de sezon; 100 g branza alba; 20 g paine completa.
Joi: 50 g de ciuperci fierte in abur; 100 g de friptura de vita; 20 g de branza topita; 200 g de spanac fiert; 20 g de paine completa.
Vineri: 200 g de morcovi fierti; 150 g de peste fiert si condimentat cu piper si putin otet de mere; 3 cartofi fierti; 5 g de unt ; un iaurt natural; salata de fructe fara zahar; 40 g de paine completa.
Sambata: Salata de sfecla rosie cu doua linguri de ulei de floarea-soarelui; doua oua tari; 250 g de conopida fiarta si condimentata cu ou; 250 g de sfecla rosie fiarta; 5 g de unt; doi biscuiti fara zahar; un fruct de sezon; 20 g de paine completa.
Duminica: 75 g de castraveti rasi cu putin otet si marar; 150 g friptura de vitel; 250 g de salata de varza; 5 g de unt; 30 g de branza framantata; 100 g compot de cirese fara zahar; 20 g de paine completa.
Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Tot ce trebuie să știi despre dieta Ikanos
14.11.2024