Reteta saptamanii: Carpaccio de caractita cu legume crocante
Vara aceasta, in fiecare saptamana, Slab sau Gras va ofera cate o reteta usoara si delicioasa. Cu ajutorul restaurantului Terra e Fuoco din Bucuresti va invitam intr-o calatorie prin bucataria italieneasca. Saptamana aceasta va prezentam un aperitiv delicios in care caracatita este ingredientul principal. Este un aperitiv cu stil, potrivit pentru o ocazie speciala.
30.06.2014
Timp estimat de citire:
0 minute, 42 secundeIngrediente:
– caracatita – 200 g
– coaja de lamaie
– sucul de la jumatate de lamaie
– sare, piper
– ulei de masline, menta proaspata
– zucchini, cartofi, morcovi
Preparare:
Caracatita se fierbe pentru aproximativ 2 ore, se feliaza cat mai subtire, se adauga sare, piper, ulei, coaja de lamaie si sucul de la jumatate de lamaie si menta taiata foarte subtire. Legumele se taie subtiri si se prajesc in ulei.
Restaurant Terra e Fuoco: str. Ion Neculce, nr. 63, Bucuresti, www.terraefuoco.ro, Facebook: Terra e Fuoco.
Orz verde - cum să-l folosești și ce beneficii are
13.11.2024