Retete

Articole alese pentru tine

Reteta de mousse dietetic
Reteta de mousse dietetic
Energie verde: 3 retete usoare si nutritive la inceput de primavara
Energie verde: 3 retete usoare si nutritive la inceput de primavara
Fasolea, ingredient-minune in dulciuri: 2 retete delicioase
Fasolea, ingredient-minune in dulciuri: 2 retete delicioase

„Mmmm, ce pofta-mi-e de-o prajitura cu fasole”... Asa e, ai dreptate, suna mai mult decat ciudat. Asta insa pentru ca inca n-ai apucat sa ..

Interviu: Liviu Mihalcea, managerul restaurantului Trattoria Don Vito din Bucuresti
Interviu: Liviu Mihalcea, managerul restaurantului Trattoria Don Vito din Bucuresti

Liviu Mihalcea este managerul unuia dintre cele mai de succes restaurante din Bucuresti: Trattoria Don Vito. Situat in apropiere de Piata Amzei, resta..

5 retete ieftine si usor de preparat, bune pentru slabit
5 retete ieftine si usor de preparat, bune pentru slabit

Cine spune ca este scump sa mananci sanatos? Noi ne-am hotarat sa demontam acest mit si sa-ti aratam ca poti prepara usor retete ieftine si dietetice!..

Retete dulci-acrisoare cu visine
Retete dulci-acrisoare cu visine

Delicioase, pline de vitamine si inconfundabile ca gust, visinele au un loc binemeritat in bucataria noastra, pe toata perioada verii. Sunt bune si co..

Reteta saptamanii: Carpaccio de caractita cu legume crocante
Reteta saptamanii: Carpaccio de caractita cu legume crocante

Vara aceasta, in fiecare saptamana, Slab sau Gras va ofera cate o reteta usoara si delicioasa. Cu ajutorul restaurantului Terra e Fuoco din Bucuresti ..

Retete dulci pentru dieta raw vegana
Retete dulci pentru dieta raw vegana

A fi vegan si chiar raw vegan este la moda, inclusiv in Romania. Din ce in ce mai multe vedete, printre care se numara Alicia Silverstone, Pierce Bros..

Adrian Stancu, chef la restaurantul Terra e Fuoco: “Bucataria italieneasca e simpla si gustoasa!”
Adrian Stancu, chef la restaurantul Terra e Fuoco: “Bucataria italieneasca e simpla si gustoasa!”

Adrian Stancu este un chef tanar, originar din Ploiesti. In varsta de 25 de ani, are o poveste de viata interesanta si un traseu profesional spec..

Reteta saptamanii: Lup de mare gatit la aburi aromatizati cu tartar de legume
Reteta saptamanii: Lup de mare gatit la aburi aromatizati cu tartar de legume

Vara aceasta, in fiecare saptamana, Slab sau Gras va ofera cate o reteta usoara si delicioasa. Cu ajutorul restaurantului Terra e Fuoco din Bucuresti ..