„Mmmm, ce pofta-mi-e de-o prajitura cu fasole”... Asa e, ai dreptate, suna mai mult decat ciudat. Asta insa pentru ca inca n-ai apucat sa ..
Liviu Mihalcea este managerul unuia dintre cele mai de succes restaurante din Bucuresti: Trattoria Don Vito. Situat in apropiere de Piata Amzei, resta..
Cine spune ca este scump sa mananci sanatos? Noi ne-am hotarat sa demontam acest mit si sa-ti aratam ca poti prepara usor retete ieftine si dietetice!..
Delicioase, pline de vitamine si inconfundabile ca gust, visinele au un loc binemeritat in bucataria noastra, pe toata perioada verii. Sunt bune si co..
Vara aceasta, in fiecare saptamana, Slab sau Gras va ofera cate o reteta usoara si delicioasa. Cu ajutorul restaurantului Terra e Fuoco din Bucuresti ..
A fi vegan si chiar raw vegan este la moda, inclusiv in Romania. Din ce in ce mai multe vedete, printre care se numara Alicia Silverstone, Pierce Bros..
Adrian Stancu este un chef tanar, originar din Ploiesti. In varsta de 25 de ani, are o poveste de viata interesanta si un traseu profesional spec..
Vara aceasta, in fiecare saptamana, Slab sau Gras va ofera cate o reteta usoara si delicioasa. Cu ajutorul restaurantului Terra e Fuoco din Bucuresti ..