Salata de baby spanac, cu peste afumat si cartofi
Cand spui salata te gandesti la garnitura unui fel principal de mancare. Ei bine, reteta de astazi nu este o garnitura, ci un fel principal de mancare. Sau, mai bine spus, este si o garnitura, si un fel principal de mancare.
01.03.2019
Timp estimat de citire:
1 minut, 5 secundePentru preparerea ei, care nu necesita mult timp si nici cursuri de bucatar, aveti nevoie de baby spanac, oua, un peste dezosat si afumat, cartofi normali si/sau dulci, cateva rosii cherry si un ardei gras. Pentru gust, recomandam sa folositi putin piper, boia dulce si rozmarin.
Salata se prepara in 3 pasi. Mai intai, taiati legumele, apoi fierbeti ouale si preparati cartofii la tigaie, iar la final amestecati toate ingredientele.
Nu uitati ca ouale fierte trebuie sa fie tari, iar cartofii este bine sa-i lasati sa se raceasca putin inainte de a-i amesteca cu baby spanacul.
De asemenea recomandam ca pestele afumat sa fie curatat de piele si de eventualele oase, asta pentru a va bucura in voie de preparatul final. Fiind vorba totusi despre o salata, inainte de a fi consumata va recomandam sa o stropiti cu putin suc de lamaie.
Pentru o digestie usoara este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul de mai jos https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.
Creveți cu pastă de avocado și castraveți
20.12.2019