Salată rusească
Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că nu este nimic rusesc în salata rusească. Dar asta nu înseamnă că nu este una dintre cele mai bune salate pe care le-am mâncat vreodată.
11.10.2019
Timp estimat de citire:
0 minute, 59 secundePentru salata rusească avem nevoie de cartofi, morcovi, fasole verde, mazăre, ananas, câteva frunze de salată, vlăstari de ridichi, maioneză, sare și piper. Pentru început tocați cartofi în cubulețe de mărimi potrivite, iar fasolea verde în bucăți mici. Puneți la fiert o oală cu apă în care adăugați puțină sare. În clipa in care apa începe să fiarbă adăugați, pe rând, legumele. Țineți în apa fiartă, preț de două minute, mazărea, fasolea și morcovii. Cartofii vor sta 4 minute, pentru că rolul apei nu este să fiarbă legumele, ci doar să le oparească. După ce ați opărit legumele, puneți-le într-un bol și amestecați-le cu bucățile de ananas. Adăugați sarea, piperul și apoi maioneza. Omogenizați bine și puneți compoziția la frigider pentru 20 de minute. Preparatul se servește pe frunze de salată proaspătă, ornat cu vlăstari de ridichi.
Creveți cu pastă de avocado și castraveți
20.12.2019