Silvia de la Vegas si secretul frumusetii naturale
Naturaletea, veselia, optimismul si sinceritatea sunt doar cateva dintre atuurile Silviei Launeanu, alias Silvia de la Vegas. Frumoasa timisoareanca, in varsta de 36 de ani, stie foarte clar ce inseamna echilibrul unei vieti sanatoase. S-a tinut intotdeauna departe de excesele de orice fel si reuseste sa-si mentina greutatea la acelasi nivel de mai bine de 10 ani. Sportul este un mod de viata pentru ea si pentru ca este o gurmanda innascuta, in bucatarie se pricepe de minune.
Slab sau Gras: Ai un corp frumos. Cum il mentii?
Silvia Launeanu: Cu mult sport. Sunt de parere ca miscarea este cheia. De mica am fost o fire dinamica astfel ca, pentru mine, sportul este un mod de viata. Te ajuta sa fii tonica, sa ai musculatura sanatoasa, sa-ti pastrezi silueta. De pe la 5 ani tot merg pe bicicleta, merg des la inot si practic tae-bo de trei ori pe saptamana. Recomand tuturor sa incerce tae-bo. Este minunat!
20.06.2011
Timp estimat de citire:
2 minute, 51 secundeSG: Ai avut vreodata probleme in mentinerea siluetei ideale?
SL: Din fericire, nu. Sunt o norocoasa din punctul asta de vedere. N-am tinut niciodata vreo dieta si nici nu cred ca as tine. Pur si simplu am avut norocul de a avea un metabolism excelent. De mai bine de 10 ani am aceeasi greutate, adica 51 de kg fara sa fac vreun efort.
SG: Esti gurmanda?
SL: Da, sunt o pofticioasa. Nu pot sa tin vreodata o dieta. Daca simt un miros de ceva care imi place, imediat caut sa vad de unde provine si imi procur alimentul respectiv. Incerc sa ma cenzurez insa, si sa nu fac excese. Inainte mancam si trei savarine, de exemplu. Acum ma opresc la una singura pe care o savurez incet, incercand sa ma bucur din plin de ea.
SG: Care dintre cele trei mese al zilei iti place cel mai mult? Micul dejun, pranzul sau cina?
SL: Toate, desi uneori mai sar peste pranz sau cina. Micul dejun insa, e inevitabil. Cascaval, sunca, oua fierte, lapte, cafea si altele. Masa mea de dimineata este foarte bogata in alimente si vitamine. Asa mi-am obisnuit organismul si ma simt foarte OK.
SG: Stiu ca ai calatorit foarte mult. In ce tara ai gasit cea mai gustoasa mancare?
SL: Imi place foarte mult mancarea din Italia, mai ales ca sunt o mare amatoare de pizza. In rest nu am fost foarte fascinata de retetele culinare de prin afara. Sunt mai traditionaista si consider ca mancarea din Romania este cea mai gustoasa. De fiecare data cand am venit din
calatorii, am venit cu o foarte mare pofta de ciorba romaneasca. Deci chiar daca am incercat multe specialitati gastronomice, unele dintre ele inedite, mancarea romaneasca ramane totusi preferata mea.
SG: Ce nu-ti lipseste niciodta din frigider?
SL: Laptele. E alimentul preferat si nu pot trai fara el.
SG: Stii sa gatesti?
SL: Normal! Daca sunt o gurmanda, stiu sa si gatesc! Ma pricep foarte bine sa prepar ciorbe, supe, tocanita, sarmale. Chiftelutele pe care le fac sunt minunate, desi toata lumea, toti prietenii, imi lauda la nesfarsit ciorbele.
SG: Cat timp petreci in oglinda?
SL: Sincer, nu foarte mult. In afara de toaleta de dimineata, nu ma intalnesc foarte des cu oglinda, exceptand situatiile in care ma pregatesc pentru filmari sau alte ocazii mai speciale. In rest, eu circul foarte mult cu bicicleta, de exemplu, astfel incat nu am nevoie de cine stie ce machiaje. In general machiajul meu e fin si nu foarte evident.
Interviu: Vali Morarescu
Geanina Ilieș: “Îmi place foarte mult ciocolata, dar nu înseamnă că o mănânc zilnic”
25.02.2020