Smoothie cu salată, sfeclă roșie, căpșuni, banană și ghimbir
Te-ai gândit vreodată că salata se poate bea? Ei bine, se poate și este chiar foarte bună dacă o combinăm cu câteva căpșuni, cu o banană, cu puțină sfeclă roșie și cu o bucățică de ghimbir. Ca orice smoothie, și cel cu salată se prepară foarte repede.
13.02.2020
Timp estimat de citire:
0 minute, 48 secundeTot ce trebuie să faceți este să spălați foarte bine salată și să alegeți cele mai sănătoase frunze. Pentru un gust echilibrat recomandăm să folosiți ingredientele în cantități cât de cât egale, excepție făcând evident ghimbirul. Dacă puneți prea mult, smoothie-ul o să fie prea iute.
Nu uitați că înainte de blendare trebuie să adăugați o cantitate de minimum 250 ml de apă. Fără apă este posibil ca blenderul să nu transforme fructele în suc, iar dacă totuși o va face, rezultatul nu s-ar numi smoothie, ci piure.
Orz verde - cum să-l folosești și ce beneficii are
13.11.2024