Supa de conopida
Reteta are o savoare deosebita, iar daca sunteti fani ai conopidei este imposibil sa nu fie pe gustul vostru. Conopida este o leguma care contine din belsug fibre benefice pentru digestie, vitamine si minerale. Este o reteta sanatoasa si gata in doi timpi si trei miscari.
08.07.2019
Timp estimat de citire:
0 minute, 48 secundeIngrediente
- 400 grame conopida
- 2 cepe
- 2 ardei grasi
- Un pastarnac
- Patrunjel
- Un cartof
- 50 grame smantana
- Sare
- Piper
Mod de preparare
Intr-o oala se pune conopida si se lasa la fiert.
In acest timp, se taie in cubulete ardeiul, ceapa, cartoful si pastarnacul, care mai apoi se adauga impreuna cu conopida.
Cand au inceput sa fierba, se stinge focul si se adauga smantana si se amesteca cateva minute.
Beneficii
Conopida este o leguma bogata in fibre, vitamine, minerale si nutrienti importanti pentru organism. Aceasta contine vitamina B6, vitamina C, vitamina K, diversi antioxidanti vegetali, fosfor. Consumata cu regularitate, conopida ajuta la mentinerea in limite normale a tensiunii arteriale, imbunatateste digestia, intareste sistemul imunitar si ajuta la buna functionare a creierului.
Orz verde - cum să-l folosești și ce beneficii are
13.11.2024