De-a lungul timpului, nutriționiștii și cercetătorii în acest domeniu s-au întrecut să descopere care sunt alimentele-minune pe care ni le-a dat natur..
Ca orice băutură naturală preparată din plante, ceaiul de frunze de dud conține o serie de substanțe cu proprietăți benefice asupra organismului. Cum ..
Despre dieta alcalină s-a scris foarte mult în ultima perioadă și i s-au atribuit numeroase beneficii, de la slăbire până la vindecarea unor afecțiuni..
Ceaiul de roiniță mai este cunoscut și sub denumirea de ceai de melisă, dat fiind faptul că denumirea științifică a plantei din care se prepară este M..
Ceaiul de cimbrișor se numără printre băuturile cele mai apreciate, atât datorită aromei sale inconfundabile, cât și datorită multiplelor beneficii te..
Ceaiul de hibiscus este originar din zona Africii de Nord și Asiei de Sud-Est, însă aceasta nu l-a împiedicat cu nimic să devină o băutură foarte apre..
Sarea amară este un remediu natural descoperit relativ curând, în comparație cu alte produse folosite încă din antichitate. Au trecut totuși mai bine ..
Cimbrul este un condiment intens folosit în bucătăria tradițională românească, cunoscut mai ales datorită aromei specifice pe care o conferă mâncărur..