Toată lumea își dorește un abdomen perfect, însă câți dintre noi suntem dispuși să muncim pentru a-l obține? Dacă te-ai hotărât că vrei un abdomen perfect și ești dispus să faci câteva eforturi, îți garantăm că în puțin timp vei începe să observi primele rezultate!
14.09.2021
Timp estimat de citire:
2 minute, 7 secundeDescoperă cum se ține dieta pentru un abdomen perfect și începe să o urmezi chiar de azi!
Cartea “The New Abs Diet for Women” de David Zinczenko este bazată pe cercetări științifice și promite rezultate rapide. Autorul recomandă un mix între dietă și sport, ambele fiind obligatorii pentru un abdomen perfect. Jumătate din cartea lui este dedicată unor programe de forță și de tip interval ce durează 20 de minute și trebuie urmate trei zile pe săptămână, după primele două săptămâni.
Dieta abdomenului perfect promite că vei scăpa de 5,5 kg de grăsime abdominală în primele două săptămâni, ceea ce este un rezultat cu adevărat spectaculos – și nu este obligatoriu să faci sport!
În primele două săptămâni, ai voie să consumi doar aceste 12 super-alimente, preparate după cum îți dorești (dar nu prăjite!), însă în limitele recomandate:
Este recomandat să mănânci 6 mese pe zi, alcătuite în special din proteine – recomandate la fiecare masă, pentru a te menține satul și a-ți repara musculatura. Numărul de calorii zilnice trebuie să se încadreze între 1400-1600.
Bea multă apă, limitează consumul de alcool la 2-3 pahare pe săptămână și, odată pe săptămână, răsfață-te cu o masă în care poți mânca tot ce îți dorești.
Nu ai voie să consumi deloc carbohidrați rafinați, dulciuri, zahăr, orez alb, paste, fructoză, alimente prăjite, margarină, alimente preparate cu grăsimi parțial hidrogenate, lactate integrale, carne grasă, grăsimi saturate și grăsimi trans.
Data publicarii: 14.09.2021Data ultimei actualizari: 15.09.2021
Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
14.11.2024